Институциите, президентството и дори партиите,  да вземат мерки и позиция

...
Институциите, президентството и дори партиите,  да вземат мерки и позиция
Коментари Харесай

Костадинов ще отговори на премиера и на призива му да бъде разследван за незаконна дейност

Институциите, президентството и даже партиите,  да вземат ограничения и позиция против апелите на партия “Възраждане ” за протести, експанзия и принуждение,  прикани през днешния ден министър председателят акад. Николай Денков. Ето какво обявиха по-късно от " Възраждане ":

 

Правителството на България даде специфична конференция, отдадена на " Възраждане ". Тъй като тя беше предавана онлайн в националните малките екрани, " Възраждане " упорства за реципрочно отразяване онлайн в същия размер от същите малките екрани - с цел да има равнопоставеност и липса на цензура. 

 

 

Костадин Костадинов в момента пътувам за Монтана, където ще подкрепи  самодейността за локален референдум, проведен от структурата на " Възраждане " там. 

 

В 15.30 ч. ще се включи  онлайн в страница му в обществената мрежа Facebook (https://www.facebook.com/kostadin.eu) с отговора на " Възраждане " срещу безпрецедентната офанзива от страна на американския марионетен режим.

 

По-рано през днешния ден министър председателят Николай Денков прикани институциите да подхващат дейности против " апелите за принуждение, които безнаказано се насочат от партия " Възраждане ". Денков изиска и президентът Румен Радев да вземе отношение по " ескалиращите закани " от водача на партията Костадин Костадинов, а проверяващите органи да го ревизират за противозаконна активност. 

 

 

Повод за апела на премиера са изявленията на водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов в обществените мрежи, както и опитите на депутати от партията " да стопират изявления на народните представители от други партии на парламентарна естрада ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР